Erikoismesolangat (Cog-langat, väkäslangat) ovat erittäin tehokas tapa kohottaa kasvoja ja saada merkittävää nuorentavaa vaikutusta ilman leikkauksia. Lankoja käytetään yleensä tuomaan kasvojen alaosan roikkuvaan kudokseen ryhtiä ja näin napakoittamaan leukalinjaa.

Langat ovat biohajoavaa materiaalia ja hajoavat itsestään muutamassa kuukaudessa. Tulos on heti näkyvissä toimenpiteen jälkeen ja säilyy jopa 2 vuotta. Cog-langat ovat hyvin vahvoja, siksi niiden avulla voidaan ihoa kiristää ja pitää se hyvin uudessa muodossa.
Hoito antaa luonnollisen lopputuloksen kiinteyttäen ja kohottaen ihoa.
Langat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa ja kasvattavat fibroblastien määrää. Verenkierto hoidettavalla aluella paranee ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Mesolankahoito vahvistaa ja myös parantaa ihon rakennetta.
Mesolangat ovat valmistettu polymaitohaposta, ovat turvallisia käyttää eivätkä aiheuta allergiareaktoita tai oireita.  Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Käytettävien lankojen määrästä ja vahvuudesta keskustellaan vastaanotolla.