HUOM! ERIKOISHOITOJEN PÄIVÄ DOUBLE 5:ssa PERJANTAINA 9.11.2018

CoolTech krypolyysilaite tulee meille Double5:seen perjantaina 9.11., jolloin Teillä on mahdollisuus tulla hoitoon. Tuolloin jäädytyshoidot erikoishintaan: yhden hoitopään hoito (kaksoisleuka/alavatsa/ylävatsa) vain 599€ (norm. 699€). Kahden hoitopään hoito (jenkkakahvat, sisäreidet, käsivarret) vain 749€ (norm. 899€).
LISÄKSI meillä on 9.11. käytettävissä myös ProFacial -laite, joka syväpuhdistaa kasvojen ihon kevyesti hapottamalla, poistaa epäpuhtaudet ja imeyttää seerumin. Kasvohoidon hinta 99€ (norm. 129€)
Ajanvaraukset näihin hoitoihin vain puhelimitse: 040 667 1417.

Lisäinfoa rasvasolujen jäädytyshoidosta blogissa. 

___________________________________________________________________________________________

VALMISTELE IHOSI KYLMÄÄN KAUTEEN

Double5.n kauneushoitola tarjoaa tehokkaan yhdistelmähoitopaketin, joka vahvistaa sekä kosteuttaa ihoasi myös ihon pinnan alta. Hoitotulosten kesto jopa 9 kuukautta. Nyt saat tämän tehohoitopaketin yhteishintaan 400€ (norm. 550€).
1. HAPPOKUORINTA
Ensin kosmetologi tekee ihollesi kemiallisen kuorinnan eli happokuorinnan. Kuorinta uudistaa ja vahvistaa ihoasi tehokkaasti, mahdollistaen nopean tuloksen vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Oikein valittu happokuorinta on parhaimpia keinoja ihon uudistamiseen, ihon omien kosteuttavien toimintojen tukemiseen ja kiinteyttämiseen sekä arpien ja pigmentaation tasaamiseen. Kaksivaiheisen menetelmän ansiosta iho ei punoita eikä hilseile hoidon jälkeen. Happokuorinta edistää myös hoitotuotteiden imeytyvyyttä sekä tehokkuutta ja taistelee ihosi ikääntymistä vastaan.
2. SYVÄKOSTEUTUS
Kahden viikon kuluttua happokuorinnan jälkeen sairaanhoitaja tekee ihoosi syväkosteutuksen. Hoito tehdään
hyalyronihappovalmistella, joka syväkosteuttaa, kirkastaa, heleyttää ja kohottaa ihoa pitkäaikaisin tuloksin. Iho näyttää täyteläisemmältä ja voi paremmin. Valmiste viedään ihon alle pienin pistoksin ohuella neulalla pintapuudutuksen jälkeen. Hoito kosteuttaa ihoa, parantaa sen elastisuutta, stimuloi kollageenituotantoa ja auttaa häivyttämään hentoja juonteita. Syväkosteuttavan tehohoidon vaikutukset näkyvät iholla noin yhdeksän kuukauden ajan.

Tämä tarjous on voimassa 15.11.2018 saakka.

 

 

__________________________________________________________________________________